ua en ru

Стрілянина у Києві: в ході конфлікту на АЗС невідомий стріляв по автомобілю

Стрілянина у Києві: в ході конфлікту на АЗС невідомий стріляв по автомобілю Фото: поліція

Одна людина поранена, зловмисника розшукує поліція

Стрілянина сталася сьогодні, 3 червня 2016 року, у Подільському районі Київа. В результаті один чоловік з вогнепальним пораненням передпліччя опинився в лікарні, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Києві.

Як наголошується, сьогодні о 10:05 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на автозаправній станції на вулиці Кирилівській невідомий стріляв по автомобілю.


"На місце події оперативно прибули співробітники поліції. Зі слів потерпілого встановлено, що невідомий водій "Пежо" відкрив вогонь з невстановленої зброї по заявнику, який перебував у салоні "Деу". У результаті 32-річний чоловік, житель Київської області, отримав вогнепальне поранення лівого передпліччя, імовірно - з травматичної зброї. Його доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу. Зловмисник з місця пригоди зник. За попередньою інформацією, причиною інциденту став дорожній конфлікт", - розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Як наголошується, відомості про стрілянину у Києві зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Після проведення дослідчої перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією даного правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області підірвали відділення "Ощадбанку".