ua en ru

Під Києвом правоохоронці затримали групу викрадачів людей

Під Києвом правоохоронці затримали групу викрадачів людей Фото: поліція

Зловмисники були затримані у Сквирському районі Київської області

У Київській області правоохоронці затримали групу викрадачів людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Четверо зловмисників підозрюються у викраденнях людей з метою вимагання коштів, розбійних нападах та незаконному заволодінні автотранспортом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники були затримані у Сквирському районі Київської області.

"Сьогодні, 18 жовтня, о 4:30 на спецлінію 102 поліції Київської області від жительки села Малополовецьке Фастівського району надійшло повідомлення про те, що до будинку прийшли невідомі особи, побили її чоловіка і вимагали велику суму грошей. Після того як подружжя відмовилось видати гроші, нападники викрали господаря та на його автомобілі "Газель" зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, до правоохоронців звернулася ще одна громадянка, заявивши, що невідомі викрали її чоловіка.

"Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося затримати групу чоловіків, які підозрюються у скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України - ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст.187 (Розбій),ст. 189 (Вимагання), ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом)", - йдеться у повідомленні.

Під Києвом правоохоронці затримали групу викрадачів людейПід Києвом правоохоронці затримали групу викрадачів людей

Фото: правоохоронці затримали викрадачів людей

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групу.