ua en ru

В Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групу

В Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групу Фото: поліція

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 12 років

В Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групу, яка займалася розбоями, викраденнями і крадіжками. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.

"Всі троє спільників затримані. Їм оголошено про підозру. За скоєне тепер особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили у зловмисників зброю, крадені банківські і кредитні картки, оргтехніку.

Як повідомляється, організатором групи виявився 37-річний житель міста Олександрії, у якого було ще двоє спільників - 33 та 36 років.

Як повідомляється, зловмисники скоїли кілька розбійних нападів в Олександрії та Олександрійському районі.

В Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групуВ Кіровоградській області поліція знешкодила озброєну злочинну групу

Фото: в Кіровоградській області затримали злочинну групу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією звільнили дружину київського бізнесмена, викрадену для викупу учасниками організованого угруповання.