ua en ru

Під Києвом невідомі до смерті забили голову правління "Київобленерго"

Під Києвом невідомі до смерті забили голову правління "Київобленерго" Фото: Іван Поливяний (koe.vsei.ua)

Невідомі намагалися пограбувати Поливяного і забили його до смерті

У Білогородці під Києвом невідомі до смерті забили голову правління АТ "Київобленерго" Івана Поливяного. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

Повідомляється, що ввечері 24 вересня невідомі напали на будинок Поливяного, завдали йому та дружині тілесні ушкодження. Чоловік від отриманих травм помер.

За даними слідства, невідомі проникли через паркан у двір будинку Поливяного, напали на господаря, затягли в будинок, де зв'язали його з дружиною. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи їх зізнатися, де знаходиться сейф. Не домігшись інформації, вони забрали близько 15 тис. гривень, золоті прикраси і перетягли господаря в іншу кімнату. Там надалі його тіло без ознак життя знайшли поліцейські.

"Усі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не збиралися вбивати господаря, а вчинили злочин з метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби і незначну кількість грошей", - зазначив начальник обласної поліції Дмитро Ценов.

Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові чоловік забив до смерті знайомого. Зловмисника затримали.