ua en ru

Під Києвом чоловік влаштував стрілянину по людях, є постраждалі

Під Києвом чоловік влаштував стрілянину по людях, є постраждалі Фото: затримання під Києвом (facebook.com/mvs.gov.ua)

Також зловмисник кидав гранати в бік своїх сусідів

Співробітники національної поліції України затримали озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину по людях в Київській області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ в Facebook.

"Близько 19 години по спецлінії 102 в поліцію Київської області надійшло повідомлення про те, що в селі Залісся Броварського району місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння влаштував стрілянину по людях", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцями було встановлено, що у дворі, за місцем проживання, чоловік в стані алкогольного сп'яніння з автоматичної зброї влаштував стрілянину і кинув гранати в бік своїх сусідів.

Повідомляється, що в результаті вибухів постраждали двоє людей, які з різними тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.

Крім того, в ході затримання озброєний чоловік погрожував вбивством двом працівникам поліції.

Зазначено, що спочатку він кинув гранату і здійснив кілька прицільних пострілів в бік правоохоронців. Після чого намагався заволодіти службовим автомобілем і втекти з місця події, однак правоохоронці застосували до правопорушника заходи фізичного впливу, спецзасоби і затримали зловмисника.

Київщина: Національна поліція України затримала озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину по людям Близько 19-ї го...

Опубліковано МВС України 20 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 19 лютого повідомлялося, що під час масових заходів протягом 2017 року в Україні постраждали майже 1,5 тисячі поліцейських.