ua en ru

Під Києвом у квартирі стався вибух, є постраждалі

Під Києвом у квартирі стався вибух, є постраждалі Фото: в Ірпені стався вибух (pixabay.com/Pexels)

За попередньою версією, в Ірпені стався вибух побутового газу

В Ірпені під Києвом у ніч на 11 серпня 2017 року в одній із квартир стався вибух, в результаті чого постраждали 4 людини. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в однокімнатній квартирі на першому поверсі двоповерхового 16-квартирного будинку на два під'їзди стався вибух, попередньо, побутового газу.

"В результаті вибуху постраждали 4 людини, двох з яких з опіками різних ступенів тяжкості госпіталізували в лікарню. В квартирі вибито два вікна, зруйновано міжкімнатні двері, пошкоджено дерев'яну підлогу і обшивку вхідних дверей чотирьох квартир", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що вибух не пошкодив несучі конструкції будинку. Всіх 27 мешканців евакуювали, в будинку відключили електро- та газопостачання. Причина вибуху встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запорізькій області від вибуху загинула дитина. Семирічний хлопчик знайшов на вулиці невідомий предмет, який вибухнув у нього в руках під час спроби його розібрати.