ua en ru

У Запорізькій області від вибуху загинула дитина

У Запорізькій області від вибуху загинула дитина Фото: поліція відкрила справу за фактом нещасного випадку (РБК-Україна)

Хлопчик намагався розібрати знайдений вибухонебезпечний предмет

В Кам'янсько-Дніпровському районі Запорізької області в результаті вибуху невстановленого предмета загинув семирічний хлопчик. Про це йдеться в повідомленні поліції Запорізької області.

Повідомляється, що в лікарню з села Велика Знам'янка доставили семирічного хлопчика з численними тілесними ушкодженнями. Травми виявилися смертельними.

"За попередньою інформацією, хлопчик знайшов на вулиці невідомий предмет, який вибухнув у нього в руках під час спроби його розібрати", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, на місці події працюють фахівці вибухотехнічної служби. Відкрито кримінальну справу за ознаками ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з позначкою "нещасний випадок".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві чоловік з гранатами погрожував підірвати лікарню.

"Після тривалих умовлянь медсестра вивела його з будівлі і зателефонувала 102. Коли чоловік покидав межі закладу - залишив на столі медсестрі одну гранату", - йдеться в повідомленні поліції.