ua en ru

"Київоблгаз" розповів про переваги долучення до ProZorro

З 1 серпня ПАТ "Київоблгаз" долучився до системи електронних торгів ProZorro. Завдяки цьому рішенню компанія підвищить прозорість та ефективність витрачання коштів компанії, завдяки громадському контролю та розширенню кола постачальників, повідомляє прес-служба компанії.

"Шляхом проведення відкритих торгів на найбільш конкурентних умовах визначаємо постачальників та підрядників", - сказав голова правління "Київоблгазу" Дмитро Дронов.

Для проведення електронних торгів в системі ProZorro обрано майданчик Е-Тендер, фахівці якої брали участь в створенні діючої системи.

"Зважаючи на скорочення обсягу інвестиційної програми компанії (майже на 40% у порівнянні з позаминулим роком, а в перерахунку на технічні одиниці – ще більше) та постійним зростанням вартості товарів і послуг, ефективність використання бюджету компанії є актуальним питанням, вирішенню якого сприяє система ProZorro", - заявили у прес-службі.

На перших етапах впровадження відкритих електронних торгів компанія планує провести кілька пілотних закупок на невеликі суми, щоб пересвідчитись в якості функціонування цього програмного продукту та відпрацювати алгоритм роботи з ним.