ua en ru

Борг Києва за тепло, опалення та гарячу воду склав майже 3 млрд гривень

Борг Києва за тепло, опалення та гарячу воду склав майже 3 млрд гривень Фото: "Київенерго" (УНІАН)

Найбільше боргує населення - 1,52 млрд грн

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ "Київенерго" станом на 1 листопада 2017 року складає 2,9 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Найбільшу заборгованість за тепло, опалення і гарячу воду перед "Київенерго" мають населення і ЖЕО столиці - 1,52 млрд грн та 674 млн грн відповідно… Заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, становить 32,9 млн грн, а борг держбюджету з компенсації пільг та субсидій за тепло- та електроенергію - 460, 4 млн грн", - зазначено у повідомленні.

Борг Києва за тепло, опалення та гарячу воду склав майже 3 млрд гривеньБорг Києва за тепло, опалення та гарячу воду склав майже 3 млрд гривеньБорг Києва за тепло, опалення та гарячу воду склав майже 3 млрд гривеньБорг Києва за тепло, опалення та гарячу воду склав майже 3 млрд гривень

Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги накопичили споживачі Святошинського району - 9,2 млн грн, Подільського - 5,3 млн грн. та Печерського - 2,3 млн грн. У перерахунку на одного жителя району найбільші борги перед компанією за опалення і гарячу воду мають мешканці Подільського району – 1,82 тис. гривень.

Нагадаємо, станом на 1 жовтня 2017 року борг Києва за опалення і гарячу воду перед "Київенерго" становив 2,6 млрд гривень.