ua en ru

Борг Києва за опалення і гарячу воду залишився на рівні минулого місяця

Борг Києва за опалення і гарячу воду залишився на рівні минулого місяця Фото: "Київенерго" (УНІАН)

Борг Києва за опалення і гарячу воду становить 2,6 млрд гривень

Борг Києва за опалення і гарячу воду перед ВАТ "Київенерго", як і раніше становить 2,6 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед "Київенерго" на 1 жовтня склала 2,6 млрд гривень. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення і гарячу воду перед "Київенерго" мають населення та ЖЕО столиці - 1,3 млрд гривень і 682 млн гривень відповідно", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, суттєву заборгованість за опалення і гарячу воду накопичив державний бюджет. На 1 жовтня 2017 року заборгованість організацій, що фінансуються з держбюджету, склала 34,2 млн гривень, а борг держбюджету з компенсації пільг та субсидій за тепло - і електроенергію - 432,39 млн гривень (з урахуванням протоколів по вересень 2017).

Так, критична ситуація з розрахунками за опалення і гарячу воду зберігається у Святошинському (175,7 млн гривень) та Деснянському (177,3 млн гривень) районах.

Сумарна заборгованість населення за опалення і гарячу воду перед Київенерго на 1 жовтня 2017 склала 1,3 млрд гривень. Заборгованість мешканців столиці за опалення становить 741,25 млн гривень, борг за гарячу воду - 582,14 млн гривень.

В перерахунку на одного жителя району найбільші борги перед компанією за опалення і гарячу воду мають мешканці Печерського району - 2,45 тис. гривень.

Борг Києва за опалення і гарячу воду залишився на рівні минулого місяцяБорг Києва за опалення і гарячу воду залишився на рівні минулого місяцяБорг Києва за опалення і гарячу воду залишився на рівні минулого місяця

Фото: інфографіка "Київенерго" (kyivenergo.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед "Київенерго" на 1 вересня склала 2,6 млрд гривень.