ua en ru

Кияни зустрінуть весну з дизайнерами, шоу-программою та кулінарними майстер-класами

Кияни зустрінуть весну з дизайнерами, шоу-программою та кулінарними майстер-класами

На столичному Першому весняному фестивалі 2017 кияни та гості столиці зможуть не лише придбати дизайнерську, сувенірну продукцію з 5 країн – Литви, Словенії, Молдови, Туреччини, Білорусі, але й поринути в атмосферу справжнього свята української весни. Саме унікальне національне – родзинка та своєрідний логотип заходу, кажуть його організатори.

Тому зіркові гості фестивалю – українські таланти, індивідуальні та характерні, і через те дуже популярні.

Так, для ласунів проведе майстер-клас Асмік Каспарян – переможниця шостого сезону «Майстер-шеф», яку ще називають «Королева спецій». Вона поділиться деякими своїми секретами приготування та, можливо, надихне учасників на майбутні кулінарні подвиги. Президент Союзу українських квіткарів Ірина Слободянюк підготувала майстер-клас «Зробіть квіти частиною свого життя», де розповість про вічне поєднання світів людини рослин, нашу енергетичну, естетичну та навіть медичну залежність від квітів.

Для відвідувачів виступатиме також одна із найяскравіших учасниць 7-го Х-Фактору Алла Медведєва, а також фіналістка шоу «Голос Країни» та переможниця шоу «Битва Хорів» Вероніка Дорош.

Дещо цікаве приготують дизайнери Олена Капцова, Ганна Братасюк та ін.

Загалом, організатори очікують більше 200 тис. відвідувачів за всі три дні фестивалю та мають в запасі ще чимало цікавих ідей.

Нагадаємо, перший весняний фестиваль пройде 3 – 5 березня у столиці в міжнародному виставковому центрі «Лівобережний» за сприяння Українського союзу промисловців та підприємців (УСПП). В широкому асортименті буде представлений одяг (повсякденний, молодіжний, спортивний, авторський), товари фольклорного напрямку, трикотаж, вироби з натуральної шкіри, прикраси та аксесуари, косметика та парфумерія, посуд, текстиль для дому, сувенірна продукція та інше.

На захід завітають також посли держав компаній-учасниць, які в неформальній атмосфері поспілкуються з учасниками, відвідувачами виставки.