ua en ru

Кияни стали в два рази частіше звертатися в патрульну поліцію, - Фацевич

Кияни стали в два рази частіше звертатися в патрульну поліцію, - Фацевич Фото: глава патрульної поліції Києва Олександр Фацевич

У середньому патрульна служба за добу обслуговує 1,5 тис. викликів

Активність громадян, які звертаються за допомогою в патрульну поліцію, збільшилася в 2 рази за 3 доби, з початку роботи патрульної служби. Про це сьогодні під час розширеної колегії Міністерства внутрішніх справ заявив Глава патрульної поліції Києва Олександр Фацевич, передає кореспондент РБК-Україна.

"За час роботи патруля - це близько 3 доби скоротилася кількість крадіжок на 15%. Скоротилася кількість незаконного заволодіння автотранспортними засобами на 41%. Злочини в сфері незаконного обігу наркотиків - на 30%... Активність громадян, які звертаються за допомогою до патрульних збільшилася в 2 рази за 3 доби. Особливо це стосується адміністративних правопорушень. Кількість адміністративних правопорушень збільшилася на 729 викликів за 3 доби",- заявив Фацевич.

Також, за словами глави патрульної поліції Києва, вдвічі збільшилася кількість оформлень ДТП.

"В середньому патрульна служба за добу обслуговує 1,5 тис. викликів. Середній час прибуття екіпажу на місце правопорушення - 5-10 хвилин", - зазначив він.

Він також повідомив, що в Києві щодня працює 194 екіпажу і 32 парних піших патрулів.

Нагадаємо, патрульна поліція Києва приступила до роботи ввечері 4 липня.