ua en ru

Киянам презентували сайт для сплати комунальних платежів без комісії

Киянам презентували сайт для сплати комунальних платежів без комісії Фото: Петро Пантелеєв

Сьогодні киянам презентували оновлений сайт Комунального концерну "Центр комунального сервісу" (ЦКС), за допомогою якого за комунальні послуги можна сплатити онлайн та без комісії. Дана послуга доступна власникам карток – "Картка киянина" та "Моя картка", емітованих "Ощадбанком". Загалом власниками карток киянина наразі є понад 350 000 киян. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час презентації сайту.

"Сьогодні Центр комунального сервісу, який ми відкрили восени минулого року, діє за принципом єдиного вікна, де кияни можуть отримати понад 40 видів послуг в одному місці. Єдиний такий повноцінний центр з електронною чергою та експрес-обслуговуванням розташований на бульварі Академіка Вернадського, 63-А. Ще 74 точки у восьми районах столиці працюють у єдиній системі оперативного обслуговування людей. За рік до ЦКС звернулося понад один мільйон киян", – розповів Пантелеєв.

Новий сервіс на сайті ЦКС – електронна оплата житлових та комунальних послуг, є в першу чергу, зручним та доступним форматом оплати.

"Це можливість для власників картки киянина та карток "Моя картка" оплатити комунальні послуги без комісії", – зазначив заступник голови КМДА.

"Ми прагнемо вдосконалювати сервіс для мешканців столиці. Для покращення якості обслуговування споживачів та збереження їх часу, з 1 жовтня на сайті ЦКС у тестовому режимі працює новий сервіс, який дозволяє швидко та зручно сплатити за комунальні та інші послуги. Достатньо лише мати банківську картку та зареєструватися в "Особистому кабінеті", – повідомила генеральний директор ЦКС Катерина Саркісова.

За її словами, незважаючи на прийняття закону про перехід на прямі взаємовідносини населення та виконавців послуг, на сайті ЦКС збережено єдину платіжку за всі комунальні послуги. "Це зручно, адже не треба сплачувати кілька платіжок. Крім того, для усіх охочих ми відкриваємо курси безкоштовного навчання щодо онлайн-платежів та заповнення платіжок. Перше таке навчання відбудеться вже 26 жовтня у нашому навчальному центрі "Платформа комфорту" на вулиці Львівській, 57", – розповіла Катерина Саркісова.