ua en ru

"Київенерго" почало відключення юридичних осіб від опалення

"Київенерго" почало відключення юридичних осіб від опалення Фото: в "Київенерго" вже надійшло 789 заявок на відключення опалення

Станом на 31 березня до компанії вже надійшло 789 заявок на відключення опалення

Юридичні клієнти "Київенерго" можуть відключатись від централізованого опалення до офіційного закінчення опалювального сезону. Для цього достатньо надіслати заявку, йдеться у повідомленнні прес-служби відомства на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, станом на 31 березня до компанії вже надійшло 789 заявок, серед яких 27 – від ЖБК та ОСББ житлових будинків столиці.


"Відключення тепла будинкам, які управляються комунальними ЖЕО, "Київенерго" розпочне на підставі розпорядження Київської міської держадміністрації. Згідно чинного законодавства, підставою для цього є середня температура повітря вище +8°С протягом 3-х діб", - йдеться у повідомленні.

Юридичні клієнти КИЇВЕНЕРГО можуть відключатись від централізованого опалення до офіційного закінчення опалювального сез...

Posted by Kievenergo on Thursday, March 31, 2016

Нагадаємо, заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв заявив, що опалення в будинках Києва може бути відключено вже на початку квітня.