ua en ru

У Києві на жінку впала металева балка біля новобудови, потерпіла померла

У Києві на жінку впала металева балка біля новобудови, потерпіла померла Фото: нещасний випадок на будівництві у Києві (kiev.informator.ua)

Жінка внаслідок травм загинула на місці

У Святошинському районі Києва на жінку впала металева конструкція, яку будівельна бригада використовувала для монтажу балкону. У результаті потерпіла загинула, передає прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що трагічний випадок стався сьогодні, 18 вересня, на вулиці Клавдіївській. За вказаною адресою відразу прибули наряди патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

"Правоохоронці встановили, що в одній із квартир багатоповерхівки будівельники виконували ремонтні роботи. У цей момент частина металевої конструкції впала вниз на жінку, яка перебувала біля будинку. Медики, котрі прибули на виклик, лише констатували смерть потерпілої", - зазначили в прес-службі.

Слідчі кваліфікували інцидент як убивсто з необережності (ч. 1 ст. 119 ККУ) та відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Наразі працівники поліції спілкуються з бригадою будівельників, які виконували роботи. Усіх їх доставили до управління поліції, де вони надають пояснення.У рамках розслідування будуть встановлені всі обставини та причини кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у п'ятницю, 14 вересня, у польському місті Лодзь на будівництві житлового комплексу загинув робітник з України. 28-річний чоловік упав з висоти 15-го поверху будинку, на якому ведеться будівництво.