ua en ru

У Польщі український робітник впав з 15 поверху і загинув

У Польщі український робітник впав з 15 поверху і загинув Фото: місце інциденту (dzienniklodzki.pl)

Чоловік упав з висоти 15-го поверху будинку, на якому ведеться будівництво

У п'ятницю, 14 вересня, у польському місті Лодзі на будівництві житлового комплексу загинув робітник з України. Про це повідомляє видання Dziennik Lodzki.

Як зазначає видання, подія сталась на перехресті вулиць Кілінського і Пілсудського. 28-річний чоловік упав з висоти 15-го поверху будинку, на якому ведеться будівництво.

Повідомляється, на допомогу йому викликали карету швидкої допомоги. Проте, коли медики прибули, чоловік вже був мертвим. У поліції повідомили, що загиблий був громадянином України.

Нагадаємо, у ніч на 3 вересня у місті Сучава, що в Румунії, мотоцикл зіткнувся з українським туристичним автобусом, внаслідок чого загинули двоє людей.

Також раніше писало РБК-Україна, у Польщі районний суд Перемишля заарештував водія українського автобуса, який 17 серпня потрапив в ДТП на Підкарпатті.

Як повідомлялося, у Польщі в Підкарпатському воєводстві в дорожньо-транспортну пригоду потрапив український автобус з туристами. В результаті аварії загинули три людини, ще 51 отримали поранення. Туристичний автобус віз туристів зі Львова і він прямував до Австрії. Автобус впав зі схилу і перекинувся.