ua en ru

У Києві завтра очікується дощ

У Києві завтра очікується дощ Ілюстративне фото (Віталій Носач, РБК-Україна)

У середу у столиці хмарно, невеликий дощ, на дорогах ожеледиця

У Києві завтра, 30 січня, очікується невеликий дощ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міської державної адміністрації (КМДА).

За даними Укргідрометцентру, у Києві завтра очікується туман, видимість 200-500 м ("жовтий" рівень небезпеки). У середу у столиці хмарно, невеликий дощ, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі близько 0 градусів, вдень від +2 до +4.

Нагадаємо, в Україні завтра, 30 січня, очікується невеликий дощ, в західних областях з мокрим снігом. У більшості областей тумани, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від -2 до +3 градусів, у західних і східних областях від -7 до -2, вдень 0 до +5. У південній частині вночі +1 до +6, вдень +7 до +11.

29 січня 2019 року на заході, півночі і в центрі України очікується сніг з дощем, на решті території без опадів, температура повітря вдень підніметься до +9.

За даними синоптиків, на заході очікується сніг з дощем, температура повітря вдень від +1 до +4, вночі від 0 до -4. На півночі України вдень також невеликий сніг з дощем, температура повітря від -3 до +3, вночі від -2 до -9. В центрі вдень від -2 до +4, вночі від -6 до -11.

У східних областях без опадів, температура вдень від 0 до -3 градуси, вночі від -7 до -10. На півдні України дощі пройдуть лише в Одеській, вдень від +4 до +9, вночі від -4 до +1. У Криму вдень від +7 до +9, вночі від -1 до +1.