ua en ru

У Києві завтра обмежать роботу станції метро "Театральна"

У Києві завтра обмежать роботу станції метро "Театральна" Фото: метро (РБК-Україна)

Також на деяких вулицях у центрі Києва можливе обмеження руху транспорту

У Києві завтра, 22 січня, буде закрито вихід з підземного переходу станції "Театральна" Музей історії Києва. Про це повідомляє прес-служба київського метрополітену.

"22 січня з 8:00 і до закінчення заходів до Дня Соборності України буде закрито вихід з підземного переходу станції "Театральна" Музей історії Києва", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з нагоди Дня Соборності України 22 січня у столиці заплановано ряд заходів. У зв'язку з цим на деяких вулицях у центрі Києва можливе обмеження руху транспорту.

На час святкування Дня Соборності можливе обмеження руху транспорту з відповідним внесенням змін у рух громадського транспорту в місцях проведення заходів. 22 січня з 11:00 до 12:00 рух транспорту заборонять на вул. Архітектора Городецького, а саме: від вул. Хрещатик до вул. Заньковецької в обох напрямках.

Що стосується заходів, то в цей день заплановано покладання квітів до пам'ятника Т. Г. Шевченка і М. С. Грушевського, а на мосту ім. Е. О. Патона відбудеться акція "День Соборності України".