ua en ru

У Києві завтра обмежать рух транспорту в центрі міста

У Києві завтра обмежать рух транспорту в центрі міста Ілюстративне фото (facebook.com/kievtransport)

У Києві 8 вересня обмежать рух на Хрещатику та Майдані Незалежності

У Києві в суботу, 8 вересня, у зв'язку з заходами святкування міжнародного фестивалю ляльок обмежать рух транспорту в центрі столиці. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держаної адміністрації (КМДА).

"8 вересня із 19:00 до 20:00 із нагоди відкриття Київського міжнародного фестивалю театрів ляльок "pUp.pet" у центрі столиці відбудеться святкова хода. У зв’язку із цим розпорядженням КМДА передбачено обмеження руху транспортних засобів у цей час за маршрутом події", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, театралізована урочиста хода триватиме за таким маршрутом: вулиця Хрещатик, 38 - Майдан Незалежності - Європейська площа - Володимирський узвіз - Поштова площа.

"Крім того, Департаменту транспортної інфраструктури доручено у встановленому порядку внести зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях слідування яких проходить цими вулицями", - додали в КМДА.

У Києві завтра обмежать рух транспорту в центрі міста

Нагадаємо, у Києві в районі Позняки на вулицях Здолбунівській та Припʼятській із 1 червня тимчасово обмежили рух транспорту на 18 місяців. Крім того, також перекрито рух тротуаром у зв’язку із реконструкцією електричної підстанції "Позняки" та будівництвом транзиту 110 кВ ТЕЦ-5 Позняки.