ua en ru

У Києві завтра обмежать рух шляхопроводом на перетині Дарницького та Харківського шосе

У Києві завтра обмежать рух шляхопроводом на перетині Дарницького та Харківського шосе Фото: шляхопровід (kievcity.gov.ua)

Рух транспорту буде обмежено з 11:00 до 17:00

У Києві завтра, 3 квытня 2018 року, частково обмежать рух шляхопроводом на перетині Дарницького та Харківського шосе. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"У вівторок, 3 квітня 2018 року, з 11:00 до 17:00 у зв’язку з ремонтними роботами буде частково обмежено рух транспорту шляхопроводом на перетині Дарницького та Харківського шосе", - йдеться у повідомленні.

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з виконанням ремонтних робіт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 березня у Києві через ремонт Південного моста і шляхопроводів біля Північного моста було обмежено рух транспорту. Зокрема, було обмежено рух шляхопроводом через вул. Героїв Сталінграда біля Північного моста в напрямку житлового масиву Троєщина; шляхопроводом через вул. Героїв Сталінграда біля Північного моста в напрямку ст. м. "Почайна"; по Південному мосту в напрямку житлового масиву Позняки; по Південному мосту в напрямку центру міста.