ua en ru

У Києві "замінували" будівлю апеляційного суду

У Києві "замінували" будівлю апеляційного суду Фото: поліція

Проведено евакуацію, на місці вже працюють вибухотехніки

У Києві сьогодні вранці, 29 травня 2017 року "замінували" будівлю Київського апеляційного господарського суду. Про це у Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

"Київський апеляційний господарський суд заміновано. Саме така інформація надійшла на лінію 102. Людей терміново евакуювали. На місці вже працюють вибухотехніки", - йдеться у повідомленні.

Київський апеляційний господарський суд заміновано. Саме така інформація надійшла на лінію 102. Людей терміново евакуювали. На місці вже працюють вибухотехніки. Фото: SHK

Опубліковано Киев Оперативный 28 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на станції метро "Вокзальна" поліція виявила у пасажира арсенал боєприпасів.

"На станції метро "Вокзальна" працівники поліції виявили у підозрілого чоловіка п'ять гранат, дев'ять запалів, димову шашку, 100 патронів і два ножі", - йдеться в повідомленні поліції.

Як зазначається, правоохоронці помітили у вестибюлі метро підозрілого громадянина, під час особистого огляду в його сумці виявили димову шашку, сотню патронів калібру 7,62 мм, дві гранати Ф-1, три гранати РГД-5, 9 запалів та два ножі.