ua en ru

У Києві "замінували" мережу "МакДональдз"

У Києві "замінували" мережу "МакДональдз" Фото: "МакДональдз"

Огляд приміщень закладів громадського харчування триває

У Києві правоохоронці перевіряють інформацію про замінування мережі "МакДональдз". Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

За повідомленнями ЗМІ невідомі повідомили правоохоронців про замінування мережі "МакДональдз".

"Повідомив про закладення вибухівки невідомий чоловік. На вказаних об'єктах працюють представники профільних служб поліції... Огляд приміщень закладів громадського харчування триває", - повідомляють у прес-службі столичної поліції.

За повідомленнями ЗМІ, правоохоронці перевіряють усі заклади мережі "МакДональдз" у Києві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці невідомі повідомили про мінування станцій метро "Чернігівська" і "Гідропарк".

Як повідомили у поліції, після ретельної перевірки станцій метро вибухових речовин не виявлено.

"До огляду приміщень та прилеглих територій залучені також працівники поліції столичного метрополітену та всіх районних управлінь столиці. На місцях також працюють кінологи і рятувальники. Після ретельної перевірки станцій метро вибухових речовин не виявлено, тож метрополітен працює у звичному режимі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка надала інформацію про замінування. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, згідно зі ст. 259 Кримінального кодексу України, правопорушникові загрожує до шести років позбавлення волі.