ua en ru

У Києві закривають рух швидкісного трамваю на Борщагівку

У Києві закривають рух швидкісного трамваю на Борщагівку Фото: швидкісний трамвай (УНІАН)

Трамвай не курсуватиме через ремонт, який триватиме до кінця 2019 року

У Києві з суботи, 22 червня, закривають рух швидкісного трамваю на Борщагівку. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний портал Києва.

Так, з 22 червня обмежать рух шляхопроводом на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею у напрямку центру міста.

"З 22 червня буде розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський - Святошин (біля платформи "Борщагівка"). Із 00:00 22 червня рух у напрямку центру міста буде обмежено", - вказано у повідомленні.

Зокрема, першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів та проїжджої частини у напрямку центру міста, який планується завершити до кінця 2019 року.

У КП "Київпастранс" зазначили, що з 22 червня рух трамваїв №1 та №3 буде обмежено у зв’язку із початком капітального ремонту.

На час реконструкції задля забезпечення належного перевезення пасажирів "Київпастранс" організовує наступні маршрути:

  • трамвайний маршрут № 2: від просп. Академіка Корольова до станції "Ромена Роллана" (безкоштовний маршрут);
  • автобусний маршрут № 3Т: від станції "Кільцева дорога" до станції "Старовокзальна" через просп. Леся Курбаса, просп. Космонавта Комарова;
  • автобусний маршрут № 4: від Михайлівської Борщагівки до Індустріального шляхопроводу через просп. Відрадний.

Нагадаємо, у Києві з середи, 12 червня, частково обмежили рух транспорту на шляхопроводі на вулицю Михайла Бойчука, а також на вулиці Теодора Драйзера.

Як писало РБК-Україна, з 11 червня у столиці через підвищення температури повітря ввели тимчасове обмеження руху для вантажівок.