ua en ru

У Києві затримали і видворили з України грузинського "злодія в законі"

У Києві затримали і видворили з України грузинського "злодія в законі" Фото: грузинського "злодія в законі" Левана Цинцадзе затримали у Києві

Леван Цинцадзе на прізвисько "Коста" намагався встановити контроль за діяльністю організованих злочинних угруповань в Україні

У Києві працівники Департаменту карного розшуку Національної поліції України затримали "злодія в законі", громадянина Грузії Левана Цинцадзе на прізвисько "Коста". Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

"Його було "короновано" у 2012 році за підтримки впливового "злодія в законі" Важі Біганішвілі на прізвисько "Важа Тбіліський". "Коронація" відбулася у 2012 році на території Греції", - йдется у повідомленні.

Згідно з даними Інтерполу, Цинцадзе було заарештовано на території Греції за організацію злочинних груп, причетних до скоєння крадіжок з помешкань громадян.

"Суспільна небезпека від перебування Л. Цинцадзе на території України полягає у намаганні встановити контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угруповань, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі злочини", - зазначили у Нацполіції.

altalt

Фото: затримання Левана Цинцадзе у Києві

У середу, 10 травня, "злодія в законі" примусово видворили за межі України із забороною в’їзду на територію держави строком на три роки.

Нагадаємо, у квітні оперативники Національної поліції столиці затримали у Києві "злодія в законі", громадянина Росії грузинського походження.