ua en ru

У Києві затримали росіянина, близького до режиму Кадирова

У Києві затримали росіянина, близького до режиму Кадирова Фото: поліція (РБК-Україна)

У росіянина в кишені знайшли наркотики

Правоохоронці сьогодні, 18 вересня, затримали в Києві громадянина Російської Федерації, у якого в кармані знайшли наркотики. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві.

РБК-Україна підтвердили джерела в поліції, що затриманий близький до режиму президента Чеченської республіки Рамзана Кадирова.

За інформацією поліції Києва, правоохоронці, відпрацьовуючи повідомлення про підозрілий автомобіль, в якому можуть бути заборонені предмети, провели перевірку.

"В ході огляду з участю понятих у водія в кишені знайшли порошкоподібну речовину білого кольору. Розпочато кримінальне провадження", - відзначили в прес-службі і додали, що водій був затриманий.

У поліції зазначили, що під час перевірки документів правоохоронці встановили особу водія, яким виявився громадянин іншої держави, 1995 року народження. Також у салоні знаходилися двоє молодих людей, 1994 і 1996 народження.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України (СБУ) оприлюднила імена найманців, загиблих і померлих від отриманих поранень, у тому числі іноземних громадян, а також групові фото найманців "Вагнера" напередодні знищення в САР.

Також у Сербії заарештували бойовика, який воював проти України на Донбасі.