ua en ru

У Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземців

У Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземців Фото: "уніформа" псевдополіцейських (відділ комунікації поліції Києва)

Затримані підозрюються у вчинені чотирьох таких злочинів

У Києві правоохоронці затримали групу осіб, які під виглядом поліцейських грабували іноземців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До складу злочинної групи входили двоє чоловіків та жінка. 30-річну киянку раніше не затримували; чоловіки - 41-річний та 49-річний громадяни іншої держави, раніше були судимі за крадіжки. Їх підозрюють у вчинені чотирьох таких злочинів.

У помешканні одного з підозрюваних слідчі провели обшук, у ході якого виявили та вилучили формений одяг поліцейських, муляжі пістолетів та рації.

У Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземцівУ Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземцівУ Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземцівУ Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземцівУ Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземцівУ Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземцівУ Києві затримали псевдополіцейських, які грабували іноземців

Фото: затримання псевдополіцейських (відділ комунікації поліції Києва)

"Зловмисники працювали за схемою: дівчина знайомилася з іноземцями, відпочивала в розважальних закладах. Потім вона призначала зустрічі в орендованих квартирах. Коли іноземці залишалися з нею наодинці, у помешкання вривалися її спільники, які використовували форму працівників поліції", - розповів начальник головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За його словами, зловмисники чинили моральний тиск, погрожували кримінальною відповідальністю, а відтак вимагали гроші, відбирали цінні речі, забирали і використовували кредитні банківські картки.

Нагадаємо, 29 квітня в Одесі правоохоронці затримали шахраїв, які ошукали жителів міста на майже 700 тисяч гривень.