ua en ru

У Києві затримали викрадачів автомобільних номерів

У Києві затримали викрадачів автомобільних номерів Фото: викрадені автомобільні номери (поліція Києва)

Їм загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років

У Києві затримали двох чоловіків, які викрадали автомобільні номери і повертали їх власникам за винагороду. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Чоловіки забирали державні знаки, залишали записки із номером телефону, а після перерахунку грошей на банківську картку повертали викрадене. Вчиняли протиправні дії вночі протягом двох місяців", - йдеться у повідомленні.

Вимагали 300-500 гривень, після отримання коштів надсилали смс з інформацією, де можна забрати номерні знаки. Враховуючи невелику суму, більшість потерпілих не зверталися до поліції.

Із заявами до правоохоронців звернулись представники кількох посольств інших держав в Україні. Іноземці повідомили, що вночі з їхніх автомобілів зняли номерні знаки.

Чоловіків затримали, у них вилучили речові докази. Наразі відкрито кримінальне провадження. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

У Києві зловмисники викрадали із автомобілів номери та повертали їх власникам за винагороду (ФОТО) Чоловіки забирали дер...

Опубліковано Поліція Києва 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 17 листопада у Києві злочинців, які відібрали у місцевих жителів сумку з 3,5 млн грн, заарештували без права на заставу.