ua en ru

Суд Києва заарештував іноземців, які відібрали у місцевих жителів сумку з 3,5 млн гривень

Суд Києва заарештував іноземців, які відібрали у місцевих жителів сумку з 3,5 млн гривень Фото: викрадені гроші (прес-служба прокуратури Києва)

Їм обрано запобіжні заходи

У Києві злочинців, які відібрали у місцевих мешканців сумку з 3,5 млн грн, заарештували без права на заставу. Про це сьогодні, 17 листопада, повідомила прес-служба столичної прокуратури.

За клопотанням прокуратури, їм обрано безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Наразі усім п’ятьом чоловікам, уродженцям Республіки Грузія, повідомлено про підозру. Їх перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

П’ЯТЬОХ ЗУХВАЛИХ РОЗБІЙНИКІВ, ЯКІ БІЛЯ СТОЛИЧНОГО АВТОСАЛОНУ ВІДІБРАЛИ У ПОДРУЖЖЯ 3, 5 МЛН ГРИВЕНЬ, ЗААРЕШТОВАНО БЕЗ ПРА...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, в Києві затримали банду іноземців, які відібрали у місцевих жителів сумку з 3,5 млн гривень. 14 листопада зловмисники напали на чоловіка і жінку біля автосалону на Оболоні, де вони збиралися купити автомобіль.

Того ж дня нападників затримали на території Деснянського району столиці. У них вилучили 6 пістолетів, набої, грошові кошти у сумі близько 140 тис. гривень. 16 листопада на прилеглій території знайшли пакети з частиною викрадених грошей.