ua en ru

У Києві затримали чоловіка, який стріляв по вікнах будинків

У Києві затримали чоловіка, який стріляв по вікнах будинків Фото: отвір у вікні від пострілу з пістолета (НПУ)

Інцидент стався у Солом’янському районі, під час події ніхто не постраждав

У Києві поліція затримала чоловіка, який із пістолета стріляв по вікнах житлових будинків. Інцидент стався у Солом’янському районі міста, під час події ніхто не постраждав, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зазначено, що до поліції звернулась жителька району та розповіла, що вікно її квартири по вулиці Митрополита Липківського пошкоджено кулею. А за кілька хвилин аналогічне повідомлення надійшло від мешканки сусіднього будинку. За викликом виїхали патрульні, слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції.

"Правоохоронці оглянули обидва помешкання. У вікнах квартир виявили отвори, попередньо від пострілу з пістолета. Експерти вилучили звідти дві кулі. Встановлено, що постріл був здійснений із вікна квартири, яка розташована навпроти будинків потерпілих", - йдеться в повідомленні.

У Києві затримали чоловіка, який стріляв по вікнах будинківУ Києві затримали чоловіка, який стріляв по вікнах будинківУ Києві затримали чоловіка, який стріляв по вікнах будинків

Фото: у Києві чоловік стріляв по житлових будинках (НПУ)

Згодом правоохоронці встановили особу чоловіка, який стріляв. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

"Під час обшуку квартири підозрюваного вилучили пістолет, набої до нього та стріляну гільзу", - доповіли у відомстві.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство).

Нагадаємо, в Івано-Франківську в ніч 1 квітня 2018 року сталася стрілянина біля нічного клубу, в результаті події дві людини отримали поранення.