ua en ru

У Києві на хабарі затримали чиновника "Львівської залізниці"

У Києві на хабарі затримали чиновника "Львівської залізниці" Фото: ілюстративне фото (РБК-Україна)

Чиновник отримав хабар у розмірі 7,2 тис. доларів

В одному з парків Києва на хабарі у 7,2 тис. доларів затримали чиновника "Львівської залізниці". Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва в Facebook.

Повідомляється, що прокуратура та співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ викрили на отриманні хабара одного з посадовців Регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця".

За даними слідства, він отримав від керівника одного з підприємств 7,2 тис. доларів за вирішення питання про перерахування грошових коштів за укладеним договором на поставку товару.

"Свої послуги хабарник оцінив у розмірі 10% від загальної суми договору. Зловмисник був затриманий в одному зі столичних парків після передачі усієї суми неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

На даний момент вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

У КИЄВІ НА ХАБАРІ У 7,2 ТИС. ДОЛАРІВ США ЗАТРИМАНО ПОСАДОВЦЯ «ЛЬВІВСЬКОЇ ЗАЛІЗНИЦІ» Київською місцевою прокуратурою №7...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 17 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миргороді затримали на хабарі заступника мера. Він намагався передати 300 доларів поліцейському за не складання протоколу про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією.