ua en ru

У Києві викрили на вимаганні голову громадської ради при ДФС

У Києві викрили на вимаганні голову громадської ради при ДФС Фото: вилучені гроші (facebook.com/Прокуратура-Київської-області)

Голова громадської ради при ДФС вимагала 75 тис. доларів хабара

У Києві на вимаганні викрили голову громадської ради при місцевому управлінні Державної фіскальної служби України Ірину Нараєвську. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Києва.

Повідомляється, що голова громадської ради вимагала 75 тис. доларів хабара від бізнесмена за виключення його підприємства зі списку неблагонадійних і за не перешкоджання у подальшій підприємницькій діяльності.

"В даний час тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання затримання в порядку ст. 208 КПК України і повідомлення про підозру", - йдеться в повідомленні.

У Києві викрили на вимаганні голову громадської ради при ДФС

Відзначимо, як уточнила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, Нараєвська вимагала хабар для голови громадської ради при управлінні ДФС в Київській області Івана Шилова.

У Києві викрили на вимаганні голову громадської ради при ДФС

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що СБУ затримала хакерів, які викрадали кошти з рахунків іноземних банків.

До цього в Тернопільській області затримали на хабарі працівника військкомату. Зокрема, він організував корупційну схему відстрочення призову на військову службу.