ua en ru

У Києві був введений план "Перехоплення"

У Києві був введений план "Перехоплення" Ілюстративне фото (РБК-Україна)

У Дніпровському районі Києва невідомі розгромили "наливайку"

У Дніпровському районі Києва невідомі озброєні люди розгромили "наливайку", поліція вводила план "Перехоплення". Про це в коментарі РБК-Україна повідомили в прес-службі патрульної поліції.

У поліції зазначили, що невідомі у балаклавах розгромили заклад, після чого почали втечу на автомобілі. Згодом поліція затримала даних осіб.

"У Києві був введений план "Перехоплення" через розбійний напад на "наливайку" у Дніпровському районі Києва. Наразі відомо, що поліція затримала винуватців події",- сказали в патрульній поліції.

Деталей інциденту поки не повідомляється. Проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що поліція Києва встановлює обставини збройного конфлікту, що виник між пасажирами маршрутки сполученням Київ-Городище 28 вересня 2018 року.

Правоохоронці отримали інформацію від чоловіка, що у маршрутці Київ-Городище їде чоловік, який нібито викрав дитину і хоче продати її на органи. Про це чоловікові повідомив його п'яний товариш. Крім того, до правоохоронців звернулася жінка, яка заявила, що її чоловіку, який знаходиться у маршрутці із півторарічним сином, двоє невідомих погрожують пістолетом і ножем.

Додамо, що раніше план "Перехоплення" співробітники поліції Києва вводили у зв'язку з викраденням людини 25 червня 2018.