ua en ru

У Києві під час бійки поранено учасника АТО

У Києві під час бійки поранено учасника АТО Фото: нападники на участника АТО (скріншот відео з камери спостереження)

Поліція Києва розшукує нападників

У Києві сталася бійка, під час якої один із нападників вдарив гострим предметом у спину колишнього учасника антитерористичної операції на Донбасі, його доправлено до лікарні Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Поліція розшукує групу осіб (трьох чоловіків та жінку), які брали участь у інциденті.

"Сьогодні ввечері до відділення хірургії обласної клінічної лікарні від будинку 59/5 на вулиці Константинівській госпіталізовано чоловіка, 1989 р.н. Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (три хлопці та дві дівчини) один із нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину та застосували газовий балончик", - йдеться у повідомленні.

На місце події та в лікарню виїхали правоохоронці, аби встановити обставини інциденту. Оперативники обстежили місце події та переглянули камери відеонагляду, які зафіксували осіб, що можуть бути причетні до скоєння правопорушення.

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Поліція Києва розшукує нападників на учасника АТО Група осіб нанесла потерпілому тілесні...

Опубліковано Поліція Києва 2 травня 2018 р.

Водночас депутат Роменської міської ради Валентин Бондаренко повідомив у Facebook, що напад скоєно на учасника бойових дій на Донбасі, захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича.

Нагадаємо, ввечері 30 квітня в центрі Києва стався напад на депутата Верховної ради Мустафу Найєма, в результаті чого його з травмами було доставлено до лікарні.