ua en ru

У Києві тимчасово обмежать рух транспорту на Подолі

У Києві тимчасово обмежать рух транспорту на Подолі Фото: обмеження руху (колаж РБК-Україна)

Рух частково обмежать 21 жовтня

У Києві тимчасово обмежать рух транспорту на Подолі у зв'язку з ремонтними роботами 21 жовтня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Комунальної корпорації (КК) "Київавтодор" у Facebook.

"З 08:00 до 18:00 21 жовтня 2017 року у зв'язку з фрезерування асфальтобетонного покриття буде частково обмежено рух транспорту на вулиці Набережно-Хрещатицька на перехресті з вулицею Нижній Вал і Верхній Вал", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби КК, "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт.

До уваги учасників дорожнього руху! З 08.00 рік. до 18.00 рік. 21.10.2017 у зв'язку з фрезеруванням асфальтобетонного ...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 19 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про необхідність "знизити смертність на дорогах до нуля", пообіцявши водіям "драконівські штрафи" та обмеження швидкості їзди в містах до 50 км/год.

Крім того, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков взагалі має намір зупинити війну на дорогах" і ввести обов'язкову автоматичну відеофіксацію порушень.