ua en ru

У Києві тимчасово обмежать рух на Великій Окружній дорозі та проспекті Академіка Глушкова

У Києві тимчасово обмежать рух на Великій Окружній дорозі та проспекті Академіка Глушкова Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Рух обмежуватимуть окремими ділянками до 5 липня 2019

У Києві тимчасово обмежать рух транспортних засобів із зайняттям проїзної частини та тротуару на Великій Окружній дорозі та проспекті Академіка Глушкова. Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Рух транспорту обмежать у зв’язку з виконанням ПАТ "ДТЕК Київські електромережі" з 1 серпня 2018 року до 5 липня 2019 року робіт з будівництва кабельної лінії 110 кВ (КЛ-110 кВ) "Новокиївська-Московська № 1, 2" відповідно до затвердженої проектної документації.

Проект не передбачає повного обмеження руху на вулицях Велика Окружна та Академіка Глушкова протягом року. Зокрема, рух будуть частково обмежувати на деяких смугах цих вулиць протягом 2-3 місяців.

"Після завершення робіт виконавець має відновити покриття проїжджої частини на всю ширину та довжину в межах розриття або зайняття за типом існуючого, а покриття тротуарів - на всю ширину та довжину в межах розриття або зайняття фігурними елементами мощення", - зазначають у КМДА.

Згідно з розпорядженням, будівництво КЛ-110 кВ здійснюватиметься поетапно (1 етап - 1 км). Кожен етап складається із прокладання кабелю та повного відновлення благоустрою.

Розпорядження

Пояснювальна записка

Нагадаємо, у Києві до 30 серпня 2018 року частково обмежено рух по мосту Патона у першій смузі руху в напрямку з лівого на правий берег Дніпра. У компанії пояснили, що таке рішення пов'язане з ремонтом монолітної залізобетонної плити прогонової будови моста.

Крім цього рух частково обмежено на виїзді з бульвару Вацлава Гавела на просп. Космонавта Комарова в напрямку Кільцевої дороги з 06:00 01 серпня до 00:00 15 серпня 2018 року.