ua en ru

У Києві біля залізничного вокзалу в результаті ДТП перекинулося авто

У Києві біля залізничного вокзалу в результаті ДТП перекинулося авто Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Через ДТП утворилася пробка поблизу з Центральним залізничним вокзалом

У Києві поблизу з Центральним залізничним вокзалом зіткнулися автомобілі, в результаті чого один з автомобілів перекинувся. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Київ Оперативний".

Повідомляється, що через дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) утворилася пробка. Інформації про постраждалих немає.

Поблизу із Центральним залізничним вокзалом автівки зіштовхнулися таким чином, що одна опинилася на боці. Через #ДТП спостерігається затор, краще об'єднання їхати.

Опубліковано Київ Оперативний Четвер, 31 жовтня 2019 р.

Нагадаємо, в Києві вранці 31 жовтня сталося смертельне ДТП на Столичному шосе. Під час перестроювання автомобіля Daewoo Lanos в лівий ряд, щоб повернути ліворуч, у нього на шаленій швидкості в'їхав автомобіль Hyundai. В результаті зіткнення постраждалих затисло в салоні автомобіля, їх рятувальники розблокували.

Дві людини отримали серйозні травми і були госпіталізовані, ще один чоловік загинув на місці пригоди. Через аварію рух на Столичному шосе утруднено.

Також РБК-Україна повідомляло, що 30 жовтня в Київській області на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин водій автомобіля Nisan не впорався з керуванням і врізався в металевий відбійник. В результаті ДТП одна людина загинула і двоє травмувалися.