ua en ru

У Києві біля суду сталася стрілянина, є поранений

У Києві біля суду сталася стрілянина, є поранений Фото: у Києві сталася друга за день перестрілка (polizei.de)

У столиці після стрілянини введено план "перехоплення"

У Києві біля будівлі Святошинського районного суду Києва сталася стрілянина, в результаті чого поранення отримала одна людина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Жилянській.

"До столичних правоохоронців о 13:50 надійшла інформація, що біля судової установи сталася стрілянина і є потерпілий. На місце події виїхали наряди патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Встановлюються всі обставини правопорушення. Поліція спілкується зі свідками і очевидцями", - йдеться в повідомленні.

Відомості про інцидент зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання про внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. У столиці введено план "перехоплення". Розшукується автомобіль "Хюндай Акцент" або "Опель" сірого кольору, який, за версією правоохоронців, причетний до скоєння злочину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві сталася стрілянина у приміщенні національної лотереї. В результаті інциденту загинув працівник однієї з охоронних компаній.