ua en ru

У Києві біля станції метро чоловік дістав поранення ножем

У Києві біля станції метро чоловік дістав поранення ножем Фото: у Києві чоловік напав ножем (РБК-Україна)

Перехожі побачили кров на одязі потерпілого і викликали лікарів

У Києві біля станції метро "Чернігівська" у результаті бійки двох чоловіків один із учасників конфлікту дістав ножове поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що потерпілого за зверненням перехожих, котрі виявили чоловіка без свідомості, госпіталізували до лікарні, а правоохоронці затримали двох осіб - чоловіка і жінку, яких підозрюють у причетності до скоєння злочину.

"Напередодні чоловік розпивав алкогольні напої зі знайомим та його подругою. Між ними виник конфлікт, і він вирішив покинути компанію. Проте за кілька метрів знайомий його наздогнав, тож зав’язалася бійка. У результаті чоловік впав на землю, а товариш пішов геть. Перехожі побачили кров на одязі потерпілого і викликали лікарів", - розповіли в поліції.

У Києві біля станції метро чоловік дістав поранення ножемУ Києві біля станції метро чоловік дістав поранення ножемУ Києві біля станції метро чоловік дістав поранення ножем

Під час затримання 34-річний чоловік заперечив свою причетність до ножового поранення знайомого. Проте його 29-річна подруга підтвердила, що у чоловіка був при собі ніж, який він викинув. Після опитування обох відпустили під особисте зобов'язання.

За фактом умисного тілесного ушкодження (ст.125 Кримінального кодексу України) розпочато кримінальне провадження, обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, 24 листопада 2017 року мешканець міста Києва напав на знайомого з ножем та молотком, постраждалого госпіталізували.