ua en ru

У Києві біля станції метро "Дніпро" обмежать рух транспорту до 28 травня

У Києві біля станції метро "Дніпро" обмежать рух транспорту до 28 травня Фото: в Києві буде обмежено рух в районі станції метро "Дніпро"

Рух автотранспорту буде обмежено на естакадному з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе

У Києві біля станції метро "Дніпро" буде обмежено рух транспорту 27 та 28 травня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Як зазначається, рух автотранспорту на естакадному з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе буде частково обмежено.


"З 22:00 27 травня до 07:00 28 травня, на естакадному з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе, біля станції метрополітену "Дніпро", працівники підприємства "Київавтошляхміст" ремонтуватимуть асфальтобетонне покриття проїжджої частини. Звертаємо увагу, що рух автотранспорту під час виконання робіт буде частково обмежено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, комунальна корпорація "Київавтодор" просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та, за можливості, обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рух автотранспорту на Московському мосту у Києві буде частково обмежено 25-26 травня 2016 року.