ua en ru

У Києві біля Галерної затоки прогримів вибух, є постраждаий

У Києві біля Галерної затоки прогримів вибух, є постраждаий Фото: місце вибуху (espreso.tv)

Наразі на місці працюють вибухотехніки, а причини інциденту встановлюються

У Голосіївському районі Києва, на березі Галерної затоки внаслідок вибуху постраждала людина. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на "Еспресо".

Зазначається, що постраждалу людину госпіталізували. Наразі на місці працюють вибухотехніки, а причини інциденту встановлюються.

У Києві біля Галерної затоки прогримів вибух, є постраждаийФото: місце вибуху

Зараз поліцейські відмовляються надавати будь-які коментарі, адже достеменно невідомо, що вибухнуло і чому.

Київ. Галерна затока. Трапився вибух. Одна людина в лікарні

Опубліковано Вартові еспресо Четвер, 18 жовтня 2018 р.

Як зазначає видання, одна з версій, що чоловік хотів "поглушити" рибу, але рибацького приладдя та човна на місці подій не знайшли.

Нагадаємо, вчора, 17 жовтня стався теракт в Керченському політехнічному коледжі. Так звана влада оголосила про підрив невстановленої бомби і стрілянину в навчальному закладі. Тіло підозрюваного - студента Владислава Рослякова - виявили в бібліотеці коледжу. Незадовго до подій 17 жовтня він легально придбав вогнепальну зброю. За останніми даними, кількість загиблих внаслідок стрілянини та вибуху в політехнічному коледжі Керчі зросла до 21 людини.

Зазначимо, Канада висловила глибокі співчуття у зв'язку з терактом в Керчі 17 жовтня. Також канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила співчуття у зв'язку з трагедією в Керчі.