ua en ru

У Києві на Володимирському узвозі до середи частково обмежать рух

У Києві на Володимирському узвозі до середи частково обмежать рух Фото: Володимирський спуск у Києві (kyivcity.gov.ua)

Зазначається, що рух Володимирським узвозом повністю відновлено буде у четвер, 7 грудня

На Володимирському узвозі у Києві понеділок, 4 грудня, почнуться роботи з відновлення благоустрою. У зв'язку з цим частково буде обмежено рух транспорту, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"У понеділок, 4 грудня, почнуться роботи з відновлення благоустрою, які будуть продовжуватися до кінця середи, 6 грудня. У зазначений час рух буде відбуватися тільки однією смугою", - йдеться у повідомленні.

Роботи пов'язані із ремонтом водопровідної мережі. Зазначається, що рух Володимирським узвозом повністю відновлено буде у четвер, 7 грудня.

У Києві на Володимирському узвозі до середи частково обмежать рухУ Києві на Володимирському узвозі до середи частково обмежать рухУ Києві на Володимирському узвозі до середи частково обмежать рух

Фото: роботи на Володимирському спуску в Києві (kyivcity.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві протягом 2-4 грудня буде обмежено рух транспорту Володимирським узвозом. Також частково обмежено рух Південним мостом в напрямку з просп. М. Бажана на Наддніпрянське шосе. Тимчасові незручності вводяться у зв’язку з ремонтом водопровідної мережі.