ua en ru

У Києві помер екс-політик і кримський бізнесмен Лев Миримський

У Києві помер екс-політик і кримський бізнесмен Лев Миримський Фото: Лев Миримський

Лев Миримський помер після серцевого нападу

Екс-депутат кримського парламенту, колишній нардеп України і бізнесмен Лев Миримський помер на 58-му році життя. Про це повідомляє "Крим.Реалії".

"Після серцевого нападу Лев Миримський помер. Він прилетів до Києва з Дюссельдорфа", - заявив лідер кримського відділення партії "Комуністи Росії", екс-голова Верховної ради Криму Леонід Грач.

Згідно з інформацією Грача, у Києві Миримському стало погано і його не змогли госпіталізувати в клініку. Ховати планують також у столиці.

Миримський підкреслював, що після анексії Криму він прагнув бути "мостом дружби" між Сімферополем і Києвом. Політик вважав неправильними припинення поставок української електроенергії та води Північно-Кримським каналом на окупований півострів.

Лев Миримський був депутатом ВР II, III, IV і VII скликань. На відміну від нардепів від АРК, які склали повноваження після анексії півострова Росією, Миримський продовжував депутатські повноваження до закінчення роботи Верховної Ради VII скликання в листопаді 2014 року. У Криму Лев Миримський вважався одним з найбагатших людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що позафракційний народний депутат Лев Миримський пропонував Верховній Раді забезпечити безперебійне водопостачання Криму.