ua en ru

У Києві зіткнулися два автомобіля, є загиблий

У Києві зіткнулися два автомобіля, є загиблий Фото: ДТП (Віталій Носач/РБК-Україна)

Аварія сталася на Мінському проспекті у напрямку Вишгорода

У Києві зіткнулися вантажівка Renault і легковий автомобіль Renault Fluence. Про це повідомляє прес-служба поліції столиці.

Повідомляється, що інформація про аварію в Оболонському районі столиці надійшла в чергову частину поліції сьогодні, 7 грудня, о 13:35.

Правоохоронцями встановлено, що на Мінському проспекті в напрямку міста Вишгород сталося зіткнення вантажівки Renault і легкового автомобіля Renault Fluence. Повідомляється, що від удару вантажівка стала поперек дороги. В результаті аварії водій легкового автомобіля загинув.

На даний момент правоохоронці проводять огляд місця події, спілкуються з 46-річним водієм вантажівки і можливими свідками аварії.

У Києві зіткнулися два автомобіля, є загиблийУ Києві зіткнулися два автомобіля, є загиблийУ Києві зіткнулися два автомобіля, є загиблий

Фото: аварія в Києві (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, 6 грудня в Івано-Франківській області на автодорозі сполученням Делятин - Раківчик перекинувся автомобіль, в результаті аварії загинув водій авто. На момент аварії в салоні авто перебувало троє пасажирів: 52-х і 58-милетние жінки і чоловік 53-х років. З різним ступенем тілесних ушкоджень їх доставили в Надвірнянську ЦРЛ. В результаті ДТП водій через кілька годин від отриманих травм помер у лікувальному закладі.