ua en ru

У Києві відбудеться Future Elections Summit

У Києві відбудеться Future Elections Summit

У четвер, 16 листопада, відбудеться перша в Україні конференція, присвячена використанню новітніх технологій для ефективних комунікацій із громадськістю, проведення політичних кампаній та перемоги на наступних виборах - Future Elections Summit.

Конференція збере до 300 учасників, що визначають обличчя української політики та політичного маркетингу.

Серед доповідачів на Future Elections Summit будуть провідні українські спеціалісти, а також професіонали у сфері цифрової політики зі США, Великобританії та Франції - фахівці такого рівня в Україні вперше.

Colin Delany, США - digital-медіа консультант, 20 років досвіду у digital-політиці, засновник сайту epolitics.com, розповість про те, які онлайн-інструменти варто використовувати на виборах 2019.

Sebastián Rodríguez, Великобританія - засновник компанії Rollout Democracy, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для політичних проектів, розкаже, якими будуть політичні кампанії майбутнього та як використовувати data science, штучний інтелект та CRM платформи сьогодні.

Bruno JeanBurt, Франція - засновник компанії Opinion Way, спеціалізується на проведенні іноваційних досліджень громадської думки, поділиться інноваційними методиками соціологічних досліджень, що популярні на заході.

На конференції також доповідатимуть спеціалісти з доповненої реальності, електронної демократії, data science та інші.

Купити квитки, а також детальніше ознайомитись з програмою конференції та іншими спікерами ви можете відвідавши сайт - http://electionssummit.com.ua