ua en ru

В Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту поблизу метро "Чернігівська"

В Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту поблизу метро "Чернігівська" Фото: метро "Чернігівська"

"Київавтодор" просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей

Рух автотранспорту в Києві на розв’язці від вул. Братиславської до вул. Попудренка з 21:00 8 червня до 06:00 буде частково обмежено. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

"З 21:00 8 червня до 06:00 9 червня 2016 року в зв’язку з проведенням робіт із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття буде частково обмежено рух автотранспорту на транспортній розв’язці поблизу ст. метро "Чернігівська" від вул. Братиславської до вул. Попудренка", - йдеться у повідомленні.


Також повідомляється, що з 21:00 9 червня в зв’язку з проведенням робіт із капітального ремонту вул. Мельникова на ділянці від вул. Глибочицької до вул. Герцена буде частково обмежено рух автотранспорту.

Окрім того, 9 червня 2016 року з 8:00 до 17:00 у зв’язку з проведенням робіт із середнього ремонту та влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на вул. Костьольній (на ділянці від буд. № 9 до буд. № 13-А та від буд. № 4 до буд. №10) та вул. Ісаакяна (на ділянці від вул. Андрющенка до лікарні "Охматдит") рух автотранспорту буде частково обмежено.

Комунальна корпорація "Київавтодор" просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та, за можливості, обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, 4 травня 2016 року вже обмежували рух транспорту поблизу метро "Чернігівська".