ua en ru

У Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік, поліція порушила справу

У Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік, поліція порушила справу Фото: стрілянина у Києві

Кримінальне провадження розпочато за фактом умисного вбивства

Внаслідок стрілянини у Дніпровському районі Києва, що сталася вчора ввечері, 10 січня 2017 року, загинув чоловік, поліція порушила справу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

"Близько 23:30 до чергової частини Головного управління столичної поліції надійшло повідомлення про постріли біля будинку на бульварі Русанівському. Заявник сказав, що вбили чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що на вулиці біля під’їзду перебували двоє чоловіків, один із них здійснив п’ять пострілів і побіг, інший - впав на спину.

Повідомляється, що пораненого 40-річного місцевого мешканця доставили до лікарні з вогнепальним пораненням голови, грудей та плеча, вранці він помер.

"Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Наразі обставини події з'ясовуються, правоохоронці встановлюють особу зловмисника, проводиться комплекс заходів для його затримання.

У Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік, поліція порушила справуУ Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік, поліція порушила справуУ Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік, поліція порушила справуУ Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік, поліція порушила справуУ Києві внаслідок стрілянини загинув чоловік, поліція порушила справу

Фото: стрілянина у Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві невідомий застрелив чоловіка біля власної квартири.