ua en ru

У Києві внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула людина

У Києві внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула людина Фото: ДТП у Києві (facebook.com/Поліція Києва)

Попередньо встановлено, що водій Mazda не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу

У Києві внаслідок зіткнення трьох автомобілів на вулиці Стеценка у Подільському районі одна людина загинула, ще одна травмована. Про це повідомив відділ комунікаціі поліціі Києва у Facebook.

"Попередньо встановлено, що водій "Мазди" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями "Мітсубіші" та "Нісан". У результаті аварії пасажир "Мітсубіші" отримав смертельні травми, а водій - із тілесними ушкодженнями госпіталізований у лікарню", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на місце події прибули адвокати водія "Мазди" і його доставили до нарколога для встановлення стану сп‘яніння.

Вирішується питання про затримання водія у порядку статті 208 КПК України.

За фактом смертельної автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, винуватцю загрожує до восьми років ув‘язнення.

Поліція Києва розслідує обставини смертельної автопригоди Внаслідок зіткнення трьох автомобілів пасажир «Мітсубіші» заги...

Опубліковано Поліція Києва 13 листопад 2017 р.

Водночас канал "112 Україна" повідомив, що, за непідтвердженою інформацією, за кермом позашляховика "Мазда" перебував начальник МРЕВ № 3 міста Києва Володимир Найда.

Нагадаємо, у Житомирській області у неділю, 12 жовтня 2017 року, на автодорозі Новоград-Волинський - Баранівка перекинувся мікроавтобус, внаслідок чого загинули дві людини.