ua en ru

У Житомирській області перекинувся мікроавтобус, є загиблі

У Житомирській області перекинувся мікроавтобус, є загиблі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Житомирській області вчора, 12 жовтня 2017 року, на автодорозі Новоград-Волинський - Баранівка перекинувся мікроавтобус, внаслідок чого загинули дві людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

"Водій автомобіля Mercedes Sprinter, 36-річний житель Рівненської області, не впорався з керування та з’їхав з дороги у кювет, де мікроавтобус перекинувся на дах та зіткнувся з деревом. Унаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 29-річний житель Рівненської області, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані. Ще дві пасажирки автомобіля, жительки Рівненської області віком 31 та 28 років, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події", - йдеться у повідомленні.

Наразі за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У Житомирській області перекинувся мікроавтобус, є загибліУ Житомирській області перекинувся мікроавтобус, є загибліУ Житомирській області перекинувся мікроавтобус, є загиблі

Фото: ДТП (zt.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській області 11 листопада 2017 року на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Кочерів сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, ще одну - травмовано.