ua en ru

У Києві в результаті ДТП за участю "швидкої" 1 чоловік загинув, 4 поранені

У Києві в результаті ДТП за участю "швидкої" 1 чоловік загинув, 4 поранені Фото: ДТП

У Голосіївському районі Києва перекинулася машина швидкої допомоги

У Голосіївському районі Києва в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю "швидкої допомоги" одна людина загинула, четверо поранені. Про це повідомляє Еспресо.

"28 жовтня в Голосіївському районі Києва перекинулася машина швидкої допомоги. Зі слів свідків, "швидка" на високій швидкості переїжджала перехрестя на заборонний сигнал світлофора. В цей час рухалася на зелений Dacia. Легковику і "швидкій" на перехресті розминутися не вдалося - легковик вдарив в бік "швидку", яка перекинулася", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, за словами очевидців, водій "швидкої допомоги" включив звуковий сигнал і маячки перед самим перехрестям.

В результаті аварії постраждали 3 лікарі зі "швидкої допомоги" і водій, пасажир легкового автомобіля. Водій Dacia помер в кареті "швидкої".

У Києві в результаті ДТП за участю "швидкої" 1 чоловік загинув, 4 пораненіУ Києві в результаті ДТП за участю "швидкої" 1 чоловік загинув, 4 пораненіУ Києві в результаті ДТП за участю "швидкої" 1 чоловік загинув, 4 пораненіУ Києві в результаті ДТП за участю "швидкої" 1 чоловік загинув, 4 пораненіУ Києві в результаті ДТП за участю "швидкої" 1 чоловік загинув, 4 поранені

Фото: ДТП за участю "швидкої" в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ДТП у Київській області постраждали 11 осіб.