ua en ru

У Києві викрили групу торговців зброєю

У Києві викрили групу торговців зброєю Фото: затримання (flickr.com/sbu)

Група спеціалізувалася на незаконному збуті і виготовленні вогнепальної зброї і боєприпасів

Співробітники Київської місцевої прокуратури №6 разом з Печерським управлінням поліції ГУ ПП столиці та ГУ Служби безпеки в Києві та Київській області припинили діяльність злочинної групи, яка спеціалізувалася на незаконному збуті і виготовленні вогнепальної зброї і боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці в Facebook.

Так, згідно з матеріалами слідства, учасники злочинної групи, використовуючи спеціальне обладнання, переробляли стартове та травматичну зброю в нарізну вогнепальну, а також виготовляли боєприпаси до нього.

Повідомляється, що зазначену діяльність учасники угруповання здійснювали виключно з метою незаконного збагачення.

Зазначено, що зброя зловмисники переховували на території гаражного кооперативу в Києво-Святошинському районі Київської області, а також частково за місцем свого проживання.

У ході обшуків правоохоронці вилучили пістолети, карабін, запчастини для виготовлення зброї, більше однієї тисячі боєприпасів, приладдя для внесення змін до маркування зброї та інші речові докази.

Один учасник групи затримано, йому повідомлено про підозру. Щодо інших учасників тривають слідчі (розшукові) дії.

У КИЄВІ ВИКРИЛИ ГРУПУ ТОРГІВЦІВ ЗБРОЄЮ ТА БОЄПРИПАСАМИ (ФОТО) Працівниками Київської місцевої прокуратури №6 спільно ...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Сумах поліція і СБУ затримали торговців зброєю.